Jezik: Hr | En

Prodaja 01 3688 666

Ugovorna podrška 01 3688 650


Mitel rješenje koje potiče dodatnu potrošnju gosta u hotelu

5/10/2017

10.05.2017. u zagrebačkom restoranu Batak Golf & Country održali smo prezentaciju na temu Transforming the Guests Experience, u suradnji s vodećom telekomunikacijskom tvrtkom Mitel.

John Owen, Mitel Hospitality Sales Manager, predstavio je rješenje koje hotelima nudi jako koristan cross-sales alat. Rješenje podiže zadovoljstvo kako postojećih tako i novih korisnika. Radi se o snažnom alatu za kupovinu novih - dodatnih sadržaja poput: plaćanja tv sadržaja, narudžba u sobu, zamjena plahti, narudžbe i rezervacije za masažu, također može služiti i kao ekstenzija sobnog telefona. Postojeći korisnici aplikacije su prepoznati prilikom dolaska u hotel te im se na primjer može ponuditi ista soba i gratis boca vina jer su prošli put puno potrošili u hotelu. Aplikacija znatno smanjuje trening novog osoblja.

U jednoj rečenici - to je snažan alat koji podiže zadovoljstvo postojećih korisnika, pomaže pri akviziciji novih te nudi snažan cross-sales alat za dodatnu potrošnju gosta u hotelu.

Donosimo Vam nekoliko slika s prezentacije te ovim putem zahvaljujemo svih gostima na odazivu.

Više informacija o rješenju možete naći ovdje.

Za sve ostale upite molimo kontaktirajte našu prodaju.

Hvala! 

 

10.05.2017. u zagrebačkom restoranu Batak Golf & Country održali smo prezentaciju na temu Transforming the Guests Experinece, u suradnji s vodećom telekomunikacijskom tvrtkom Mitel.
 
Predstavljeno je rješenje koje hotelima nude jako koristan cross-sales alat. Rješenje podiže zadovoljstvo kako postojećih tako i novih korisnika. Radi se o snažnom alatu za kupovinu novih-dodatnih sadržaja poput: plaćanja tv sadržaja, narudžba u sobu, zamjena plahti, narudžbe i rezervacije za masažu… Također može biti ekstenzija sobnog telefona. Postojeći korisnici rješenja su prepoznati prilikom ulaska u hotel te mu se na primjer može ponuditi ista soba i gratis boca vina jer je prošli put dosta potrošio. Aplikacija znatno smanjuje trening novog osoblja.
U jednj rečenici - to je snažan alat koji podiže zadovoljstvo postojećih korisnika, pomaže pri akviziciji novih, te nudi snažan cross-sales alat za dodatnu potrošnju gosta u hotelu.
 
Zahvaljujemo svim gostima na odazivu.

Za više informacija pošaljite Vaš upit na mail: prodaja@kodeks.hr
Natrag

KODEKS d.o.o.
Sjedište tvrtke: Nova cesta 60, 10000 Zagreb
OIB: 82691288367
DELL EMC TITANIUM PARTNER
DELL EMC AUTHORISED SERVICE PROVIDER
DELL EMC AUTHORISED REPAIR CENTER
Tel: 01 3688 666
Fax: 01 3688 655

Napuštate stranicu kodeks.hr
Želite li nastaviti?