Jezik: Hr | En

Prodaja 01 3688 666

Ugovorna podrška 01 3688 650


Tvrtka Kodeks postala je Cisco Gold Partner

4/28/2016

 

 

Tvrtka Kodeks d.o.o. koja se bavi pružanjem ICT rješenja i usluga postigla je status Cisco Gold partnera, svjetskog lidera na području mrežnih rješenja za internet. Neki od kriterija potrebnih za stjecanje prestižnog certifikata su izvanredna razina zadovoljstva korisnika, ulaganja u obrazovanje zaposlenika, podrška i specijalizacija. 

Cisco partnerski program (Cisco Channel Partner Program) nudi svojim ovlaštenim partnerima najsuvremeniji tehnički trening i svu potrebnu edukaciju stručnjaka koji sudjeluju u procesu prodaje. Gold Certified Partner status zaslužuju tvrtke koje su postigle najvišu razinu partnerskih kriterija. Tvrtka Cisco Systems na godišnjoj razini provjerava da li je podrška certificiranih partnera na najvišem nivou u industriji i da li se implementira u skladu s zahtjevnim Cisco standardima za mrežnu ekspertizu i sposobnost podrške korisnicima. Jedan od preduvjeta za dobivanje spomenutog certifikata su i najbolje obučeni mrežni stručnjaci, koji su sposobni dokazati potrebnu razinu znanja u planiranju, osmišljavanju, provedbi i podršci Cisco mrežnih rješenja. 

Kao Gold Partner, tvrtka Kodeks dokazuje kako nudi najširi spektar znanja za kompleksna rješenja u sljedećim područjima: enterprise networking, sigurnost, virtualizacija i automatizacija podatkovnog centra, te SP tehnologije. Kodeks također nudi Cisco certificirana Hybrid IT rješenja i vlastitu NOC uslugu. Kodeks novim statusom ostvaruje niz pogodnosti, kao što su izravna i certificirana tehnička podrška, alati za produktivnost, online treninzi te prodajne promocije.

Natrag

KODEKS d.o.o.
Sjedište tvrtke: Nova cesta 60, 10000 Zagreb
OIB: 82691288367
DELL EMC TITANIUM PARTNER
DELL EMC AUTHORISED SERVICE PROVIDER
DELL EMC AUTHORISED REPAIR CENTER
Tel: 01 3688 666
Fax: 01 3688 655

Napuštate stranicu kodeks.hr
Želite li nastaviti?